İyi Yemek, İyi Malzemeyle Pişer
Ürünlerimiz
 
ÜRÜNLERİMİZ / REİS BAKLİYAT / REİS DERMASON FASULYE REİS DERMASON FASULYE
  • ÇEŞİT DERMASON FASULYE
  • MENŞEİ TÜRKİYE
  • BOY A (BÜYÜK)
  • AMBALAJ -

Tarlada olgunlaşan fasulyeler kurutulduktan sonra kabuklarından ayrılır, elenir, kalibre edilir ve yabancı maddelerden arındırılarak tüketime sunulur. Toprak özelliği ve kar suyu ile yetişmesi, dayanıklı, ince kabuklu olması, çabuk pişmesi ve lezzetinden dolayı tüketicinin en çok tercih ettiği fasulyedir. İri taneli, dolgun ve yassı görünümlü, bir ucu düz, diğer ucu ovalimsi, canlı beyaz renktedir. Fasulyenin yöresel farklılığı ve homojen yapıda olması çok önemlidir. Daha çok İç Anadolu bölgesinde, Nevşehir, Derinkuyu, Niğde, Erzincan bölgelerinde ekimi yapılmaktadır.  

E-bültenimizi düzenli olarak almak için mail adresinizi yazmanız yeterli.