Kurumsal
 
KURUMSAL / İLKE VE HEDEFLER İLKE VE HEDEFLER

İlkeler;

-Tarladan sofraya ‘gıda güvenliğine’ ve ‘damak tadına’ uygun kaliteli üretim yapmak

-İnsanların sağlık yönünden güvenli gıdayı alabilmeleri ve ‘daha iyi bir yaşam’ için referans bir marka olmak

-Müşteri ihtiyaçlarını ve yasal mevzuatları asgari standart olarak benimseyerek, ‘Reis Gıda Güvencesi’ni oluşturmak ve sürekliliğini sağlamak

-Üretimini yaptığı ‘Güvenilir Gıda’yı, ‘erişilebilir gıda’ haline getirmek

-İş ahlakı ve tüm yasal gereklilikleri yerine getirmeye özen göstererek, toplumun beklentilerine duyarlı olup, sosyal sorumluluk anlayışını benimsemeyi temel görevi ve ilkesi olarak benimsemek

-Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin, kurum içerisinde anlaşılmasını, uygulanmasını ve sürekliliğini sağlanmak

-Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarını yerine getirmek ve sistemi sürekli iyileştirmek

-Hammadde bazında; sürekli güvenilir ve kaliteli ürün tercihi ve kullanımını gerçekleştirmek

-Üretimde, eğitimli ve bilinçli çalışanlarıyla son teknolojiyi kullanarak, yüksek kalitedeki pirinç ve bakliyatı tüketiciye sunmak

-Servis bazında; müşterilerinin bireysel mutluluğunun oluşmasını sağlamak

-Her aşamada ‘İnovasyon’ düşüncesi ile yeniliklere doğru ilerlemek

-Her aşamada ulusal/uluslararası yasal şartlara ve müşteri gerekliliklerine uygun üretim yapmak

-Karşılıklı bağlılığı geliştirecek şekilde; çalışan, tedarikçi ve müşterilerinin memnuniyetini üst düzeyde tutmak

-Çevreye ve topluma duyarlı hizmet vermek


Hedefler;

-Sektöründe, kalite ve hizmet anlayışıyla, dünya çapında sektöre yön veren lider bir konumda olmak ve ilkeleri doğrultusunda gelişimindeki sürdürülebilirliği sağlamak

-Uluslararası geçerliliği olan Global standartlara uygun üretim yapmak



E-bültenimizi düzenli olarak almak için mail adresinizi yazmanız yeterli.