Medya Odası

MEDYA ODASI / BASIN BÜLTENLERİ BASIN BÜLTENLERİ

Bayram Geleneği, Aile Yemeği

Kuru gıda sektörünün lideri Reis Gıda, Bayramın bereketinin ve güzelliğinin sofralarınızdan ayrılmamasını dilerken, ülkemizin ve Müslüman aleminin sağlık ve huzur içinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmasını temenni ediyor.

Aileleri birleştiren, özlemleri bitiren ve mutlu yarınlara vesile olan bayram, kültürümüzün temel taşını oluşturmaktadır. Kurulan sofralarda anne yemekleri, Reis lezzetleriyle geleneğini yaşatıyor. Reis Gıda dünya mutfaklarına ve Türk sofralarına sunduğu çeşitli ürün yelpazesiyle 36 yıldır lezzet elçiliği yapıyor.

Sağlıklı ve Lezzetli Nice Bayramlara

Sağlıklı bir yaşamın temeli yeterli ve dengeli beslenme kurallarının yaşam biçimi haline getirilmesi ile mümkündür. Sağlıklı beslenme ve kaliteli yaşam geleceğe zemin hazırlar. Pirinç, bakliyat, bulgur ve sebze yemekleriyle dengeli ve sağlıklı bir beslenme planı yapabilir aynı zamanda lezzetli ve geleneksel tatlarımızı koruyabiliriz. Mutfak kültürümüz, beslenme alışkanlıklarımız, hala bozulmayan aile yapımız, komşuya yemek gönderme ve bayramda bir araya gelme gibi alışkanlıklarımızı sürdürmeliyiz. Tüm sevdiklerinizle bir sofrayı paylaşacağınız, bereketli lezzetlerde buluşacağınız huzurlu ve mutlu bayramlarınız olsun.

Reis olsun, Afiyet olsun

BÜLTENİ DOKÜMAN OLARAK İNDİR

E-bültenimizi düzenli olarak almak için mail adresinizi yazmanız yeterli.